1dinfectionnovell

Direktlänk till inlägg 27 oktober 2012

You stole my heart with just one look: Del 8

Av Linda - 27 oktober 2012 12:58

Jag är så SJUKT ledsen att jag inte bloggat, men därför kommer ett extra långt inlägg.

Men jag har viktig info att säga:

Jag åker till Rhodos idag och kommer inte kunna blogga på en vecka, men sen precis efter så åker jag till Falun med skolan, då kan jag inte blogga heller! Så 2 veckor, det klarar ni väl?

Men kanske hinner klämma in något inlägg precis efter Rhodos, innan Falun.

_____________________________________________________________

Efter en natt med god sömn så vaknar jag kring 8:30. Jag drar mig i sängen och försöker att somna om, och så märker jag att jag måste packa, för att hinna med allt idag.

Jag måste framför allt packa, berätta allt för mamma, hämta lite läxor och böcker från skolan att plugga med och så klart säga farväl till mina vänner.


Efter en cirka 3 timmar lång packning har jag allt som behövs. Jag ringer min mamma, och berättar hur allt ligger till. Hon tror ju självklart inte på vad jag säger, men till slut ger hon med sig.

  ”Men gumman … Hinner jag hem för att säga hejdå?” frågar mamma.

  ”Jag är bara borta i kanske 2 veckor eller nåt. Det blir inget farligt.”

Jag går senare till skolan, hämtar mina grejer och går tillbaka hem.

Efter några timmar av fixandes, har jag lockat mitt hår, sminkat mig, valt ut kläder och annat. Har även kollat igenom resväskan typ 5 gånger, för jag vill inte glömma något. Mobilen plingar till och jag ser att Zayn har skrivit:

  ”Vi kommer om ca. 20 minuter :)”

Jag ber Amanda att komma över, så hon får se killarna. Hon fyller ju faktiskt år om någon vecka. Hon springer såklart hit, så efter 5 minuter är hon redan framme. Vi pratar och hon gråter även en skvätt.

  ”Snälla Manda, gråt inte. Vill du att One Direction ska se dig med rinnande mascara på kinderna?” försöker jag trösta henne.

Hon går in i toaletten för att tvätta på mascaran på kinderna, medan jag hör ringklockan plinga till. Jag går ner för trapporna ner till undervåningen och öppnar dörren. Zayn står i glasögon och huva, men man ser hans svarta lugg med de blonda slingorna. Bakom honom står en svart limousine. Zayn kramar mig och undrar om vi ska gå.

  ”Jag ska bara gå upp och hämta min väska. Och du, förresten, min kompis Amanda är här och undrar om du kan signera hennes ’Dare to Dream’ bok?”

  ”Haha visst, men vi har lite bråttom till flygplatsen, vi ska till Tyskland.”

Jag springer upp för trapporna och går först till toaletten, öppnar dörren och ser att Amanda nästan är klar med kinderna.

  ”Zayn är här.” säger jag. Hon rusar ut ur toaletten, ner för trapporna, till hallen och ser honom i dörröppningen. Medan hon får prata i några sekunder med en av hennes idoler och få sin bok signerad, går jag till mitt rum och tar min resväska. Jag går ner och klär på mig mina ytterkläder, och ber även Amanda att göra det. Vi går alla tre ut och jag låser hemmet. Zayn erbjuder sig att ta min väska, och går mot bilen. Jag tar ett sista farväl av Amanda när jag går till limousinen. Hon börjar såklart att gråta igen.

  ”Vi får skypa, smsa, ringa och chatta med varandra varje dag Mandis, men jag kommer tillbaka!” Jag ger henne ett léende och går in i bilen.

I bilen sitter alla killar och ger mig en kram. Harry ser hela tiden lite misstänksam ut, och försöker undvika min blick.

  ”Om du inte vill att jag ska vara med er så kan du bara säga till, så kan jag gå hem igen?” frågar jag Harry.

  ”Nej nej, jag är glad att du följer med, det är värt ett försök att lära känna dig.”

Dem andra killarna är mer socialare än Harry. Vi pratar, skrattar, lär känna varandra.”

Jag är glad att resan kommer ta minst nån timme till, dessa killar är ju hur roliga, snälla, omtänksamma som helst!


Zayn, som sitter bredvid mig, tar min hand. Hans mjuka, varma hand värmer min kalla. Men jag ser att pratkvarnen Niall, tystar ner sig lite och vågar inte kolla på oss mer.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 3 mars 2013 11:38


Hej! För att göra den enkelt för er så berättar jag lite mer om tävlingen. SKRIV SOM EN KOMMENTAR PÅ DET HÄR INLÄGGET (förra inlägget går också bra) VARFÖR DU VILL VINNA TÄVLINGEN. VINSTEN ÄR ETT PRIS FRÅN 1D WORLD STORE I STOCKHOLM!   När ...

Av Linda - 2 mars 2013 17:43

Hej! Som jag sa i mitt förra inlägg så var jag i Polen en vecka. Alltså, jag åkte dit dagen innan butiken öppnade. Vem som tror att jag blev förbannad? Då har du rätt! Men jag fick åka dit igår och mina inköp var det här:   OH MAH GAWSH ...

Av Linda - 2 mars 2013 17:09

Gud! Jag skrev klart det här kapitlet för typ 2 veckor sen, men jag glömde bort lösenordet till bloggen och började leta efter lappen där lösenordet står på. JAG HITTADE INTE DEN.  Sen så åkte jag till Polen nu under sportlovet, och då kunde jag ...

Av Linda - 28 december 2012 12:10

Hej! Har ni haft en bra jul? Vad har ni fått i julklapp? Jag köpte en MacBook Air nu i onsdags för mina egna pengar, men man kan säga att det är en julklapp ändå. Så nu kommer jag att kunna blogga mer på novellen eftersom jag är rätt så mycket ...

Av Linda - 25 december 2012 19:24

Vill bara säga att jag vet att Zayn är egentligen ihop med Perrie, men det här är ju en berättelse, så ni får tänka er killarna som singlar här ... (; Även om jag verkligen stödjer Zerrie och Elounor ♥ _______________________________________...

Translate

Presentation


Hej!
Jag heter Linda på snart 13 somrar, och jag bor här i Stockholm.
Är en erfaren skrivare och jag skriver den här novellen för skojs skull. Jag hoppas ni gillar bloggen och följer den! (:

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Oktober 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards